Nadat u uw agenda hebt gekoppeld aan uw Vectera-account, kunt u uw publieke afsprakenpagina configureren.

Log in op uw account op vectera.com/login. Indien u reeds ingelogd bent, wordt u automatisch doorverwezen naar het dashboard.

1. Ga naar vectera.com/scheduling of klik op Scheduling aan de linkerzijde van de pagina:

2. Klik op 'Change your preferences'

3. Geef bij 'Public booking key' de gewenste URL in om de publieke afsprakenpagina te maken:

4. Selecteer welke agenda gebruikt kan worden om de beschikbaarheid te controleren. Dit kunnen meerdere agenda's zijn.

5. Selecteer in welke agenda nieuwe afspraken kunnen worden ingepland.

6. Selecteer de gewenste tijdszone.

7. Klik op Update. Uw publieke afsprakenpagina is nu live! Maak nu een nieuw type afspraak zodat klanten een afspraak met u kunnen boeken.