De juiste materialen bij de hand hebben tijdens vergaderingen is altijd belangrijk. Lees hier hoe je dit in Vectera eenvoudig kunt doen.

1. Open of creëer een vergaderruimte in vectera.com/dashboard/
  2. Je kunt bestanden gaan slepen in de vergaderruimte of klik op "Upload files".

3. Kies of of je een bestand wil uploaden van je computer, Google Drive of Dropbox.

4. Alle deelnemers in het gesprek kunnen deze bestanden ook zien zoals jij ze ziet, zo vermijd je misverstanden.

5. Als je een ander bestand opent wordt het huidige geminimaliseerd. Geminimaliseerde bestanden worden verplaatst naar de rechterkant van de ruimte.

6. Je bent klaar om het juiste materiaal met je gasten te delen!