Wat de integratie concreet voor jou betekent: Elke nieuwe klant die een afspraak plant in Vectera zal gematcht worden aan je Teamleader contacten.

Indien er geen match kan worden gevonden zal een nieuw contact aangemaakt worden in je vertrouwde CRM systeem. Indien je dit wenst kan dit ook ingesteld worden voor nieuwe bedrijven en/of nieuwe deals.

Voor je start met het integreren van je account is het belangrijk om te weten dan je ook de "Scheduling" optie nodig hebt in je Vectera account om te genieten van deze integratie.

Bekijk de video of lees hieronder hoe je dit aanpakt!

Verbind je accounts

1. Ga naar de "Integrations" tab op je Vectera account of klik op deze link: vectera.com/integrations/ .
  2. Nu kun je de beschikbare integraties zien, klik op Teamleader:

3. Klik nu op "Authenticate", om je Teamleader account te verifiëren:

4. Vul je Teamleader login gegevens in in het venster dat verschijnt op je scherm:

5. Als je onderstaand scherm te zien krijgt, zijn je accounts verbonden!

Nadat je accounts gekoppeld en geverifieerd zijn, wordt je doorverwezen om nog enkele instellingen af te werken.

Alle nieuwe klanten die een afspraak plannen, maar niet kunnen gelinkt worden aan een contact in Teamleader, zullen automatisch resulteren in een nieuw contact op je Teamleader account.

Er zijn 2 opties die je kunt activeren voor nieuwe bedrijven en nieuwe deals:

Optie 1: "Create a new company if no matching company is found"
De eerste optie is vergelijkbaar met wat er gebeurd voor contacten, maar dan op basis van het bedrijf dat een afspraak maakt.

Let op: Als je ervoor kiest om deze optie te activeren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je types afspraken hieraan zijn aangepast. Zodra je een type creëert in de "Scheduling" pagina, vink dan "Required" (verplicht) of toch zeker "Optional" (optioneel) aan voor het toevoegen van de bedrijfsnaam wanneer een afspraak gemaakt wordt.

Is dit niet het geval, dan zullen je klanten de mogelijkheid niet krijgen om de bedrijfsnaam in te vullen en wordt het onmogelijk voor het Teamleader om bedrijven te gaan matchen.

Optie 2: "Create a new deal if no matching contact is found"

De tweede optie gaat nog verder, want hier zal voor elk nieuw contact ook een nieuwe deal gecreëerd worden.

6. Je bent helemaal klaar voor een betere CRM flow!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten op help@vectera.com!