Online vergaderingen en gesprekken zijn ideaal om eenvoudig verbinding te maken met vrienden, collega's en zelfs mensen die je nog niet kent. Maar zonder een methode om die gesprekken op te nemen, is het gemakkelijk om te vergeten wat er besproken werd.

Gelukkig heeft Vectera hieraan gedacht en kun je heel eenvoudig je online vergaderingen opnemen en ook delen met iedereen die niet aanwezig kon zijn of wel een opfrissing kan gebruiken.

Lees hier hoe het werkt:

Een vergadering opnemen:

1.  Download en installeer de Vectera Helper browser extensie (exclusief voor GoogleChrome)

2. Open een bestaande of creëer een nieuwe vergaderruimte op je Dashboard

3. Klik op de extensie, rechts van de adresbalk

4. Klik op Start Recording, om de opname te starten

5. Je zult zien dat de "Recording" (opname) knop begint op te lichten, dit                      betekent dat je aan het opnemen bent en iedereen in de vergaderruimte kan          dit zien.

Opname stoppen of pauzeren

Klik op de "Recordings" (opname) knop in de ruimte en klik op "Pause" om de opname te pauzeren en op "Stop" om de opname te stoppen.

Waar kun je opnames terugvinden en bekijken

1. Klik opnieuw op de "Recordings" knop. Je krijgt nu een overzicht van al je lokale en geüploade opnames:

2. Klik op de witte pijl, om een voorbeeldweergave te zien van je opname                  (wordt geopend in een nieuw tabblad).

3. Klik op het wolkje om opnames up te loaden in de Vectera Cloud en zo                  alle opnames toegankelijk te maken voor iedereen die toegang heeft tot                de ruimte.

Als je toegang hebt tot de ruimte, is het mogelijk om alle opnames zien en            te downloaden naar je computer.

4. Klik op het vuilbakje om opnames te verwijderen. Tijdelijke lokale opnames          zullen na enige tijd automatisch verwijderd worden (kunnen uren tot dagen            zijn), dus zorg er zeker voor dat je die tijdig uploadt of downloadt.