De video hieronder toont hoe u vergaderruimtes kunt creëren en geeft een kort overzicht van de handige functies binnen zo'n ruimte. Onder de video kunt u ook stap voor stap lezen hoe u een Vectera room creëert:

Creëer een vergaderruimte:

1. Log in op uw account op vectera.com/login, nadat u ingelogd bent wordt u doorverwezen naar uw Dashboard

2. Vul de URL https://www.vectera.com/meet/ aan met bijvoorbeeld de naam van de klant of project waarvoor deze ruimte zal dienen.

3. Klik vervolgens op "Create" om de ruimte te creëren.

4. U wordt doorverwezen naar de ruimte via deze pagina, kies hier hoe u de vergadering wenst bij te wonen (met audio & video, enkel audio of geen van beide).

5. Indien u kiest voor audio en video, worden uw microfoon en camera automatisch getest. Klik vervolgens op "Join" om verder te gaan naar de ruimte.

6. U bent in de ruimte. Nodig uw gasten uit door hen de URL te sturen van deze ruimte. Kopiëer de URL in de adresbalk of via de 'Invite' knop.