Voor een optimale ervaring, raden we aan om de laatste versie van Chrome of Firefox te installeren.

Vectera ondersteunt de volgende browsers en versies. Voor het delen van uw scherm, co-browsing en het maken van opnames is enkel de "organisator" van de meeting vereist de ondersteunende browser te gebruiken.

Voor deelnemers volstaat het om een vergadering bij te wonen in een browser dat het gebruik van Audio & Video ondersteunt.

Om je browser te updaten, bezoek de Help pagina van uw browser:

• Chrome (Scroll naar beneden naar "Op updates controleren en de huidige browserversie op je computer bekijken")
  • Firefox
  • Opera
  • Safari
  • Edge: Microsoft Edge is deel van het besturingssysteem en kan niet apart geüpdatet worden. Controleer Windows Update voor beschikbare updates.