Je hebt Vectera nog geen toegang verleend tot uw apparaat. Dit kan heel vlot gebeuren door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op het camera icoontje aan de rechterzijde van de adresbalk.

2. Selecteer "https://www.vectera.com altijd toegang tot je camera en microfoon geven"

3. Klik op "Gereed".
4. Klik op "CAM OFF" en/of "MIC OFF" om je camera en microfoon te gebruiken

5. Deze knoppen zullen nu in het groen verschijnen op uw scherm om aan te geven dat u uw camera en microfoon aan het gebruiken bent.