Het "Infinity mirror effect" of het "Oneindige spiegeleffect" komt voor wanneer u bij het delen van uw scherm de Vectera vergaderruimte opent. Om dit effect te reduceren toont Vectera volgende melding: 

U kunt kunt de notificatie afwijzen door op "Dismiss" te klikken en verder de room te delen, of klik opnieuw op "Share Screen" om een andere applicatie of browser tabblad te delen. De andere deelnemers zien deze notificatie niet.  

Dit effect kan verwarrend zijn (dit is de reden waarom we de melding tonen): wat er gebeurt is dat uw scherm oneindig keer gedeeld wordt. Dus u ziet oneindig veel kopieën van uw scherm dat gedeeld wordt: 

Dit effect komt ook voor wanneer je bij "Share Screen" kiest voor "Full Screen", dus je gehele scherm, en het enige browser tabblad deelt waarin je de de meeting room hebt geopend. 

Naast verwarrend kan het effect ook leuk zijn. Wanneer u uw camera hebt geactiveerd probeer eens te zwaaien en kijk hoe het blijft terug zwaaien! 

Did this answer your question?