U heeft Vectera nog geen toegang verleent tot uw apparaten. Maar dit kan zeer eenvoudig gebeuren als u deze stappen volgt:

1. Klik op het informatie icoontje aan de linkerkant van de adresbalk.
2. Er verschijnt nu een venster dat aangeeft dat uw camera en microfoon tijdelijk geblokkeerd zijn. Deblokkeer beide apparaten door op de kruisjes rechts te klikken:

3. Klik op "CAM OFF" en/of "MIC OFF" om deze functies te gebruiken:

4. Nu zou u een melding moeten zien in de linkerbovenhoek. Selecteer de apparaten die u zou willen delen. Voor uw eigen gemak kan u er ook voor kiezen om deze beslissing te onthouden. Klik op "Toestaan" en zie wat er gebeurt.