Met Vectera kan u binnen de vijf minuten een vergadering plannen en starten. Maar hoe begint u daar nu aan? Hieronder vindt u een duidelijk overzicht over hoe Vectera werkt.

Geen tijd om alles te lezen? Bekijk dan deze korte introductie video en krijg een duidelijk beeld over hoe u aan de slag kan met Vectera!

Stap 1. Maak een account:

1. Open de registratiepagina en vul uw gegevens in om een gratis account te maken. Er start automatisch een gratis proefperiode van 14 dagen, zonder betalingsverplichting.

Stap 2. Creëer een vergaderruimte:

2. Nadat u bent aangemeld komt u op uw Dashboard terecht. Op uw Dashboard kunt een nieuwe vergaderruimte creëren en al uw bestaande vergaderruimtes terugvinden. Lees hier hoe: Creëer een vergaderruimte.

3. Eenmaal in de vergaderruimte kunt u meteen de vele functies van Vectera zien: maak gebruik van het whiteboard, upload bestanden, deel uw scherm (Share Screen), co-browse, maak opnames, schakel uw camera en/of microfoon uit enz.

4. Om uw klanten uit te nodigen, kan u de URL van de vergaderruimte delen. U kunt dit doen door die te kopiëren en te plakken vanuit de adresbalk of door op "Invite" te klikken en het e-mailadres van uw klant in te vullen. Ze krijgen dan automatisch een uitnodiging naar de vergaderruimte.

Stap 3. De afsprakenplanner

Met de afsprakenplanner van Vectera kunnen uw klanten eenvoudig een afspraak inplannen in uw agenda, zonder uw tussenkomst.

Volg de volgende stappen om uw afsprakenplanner vlot te configureren:

1. Koppel uw online agenda aan uw Vectera account.

2. Hierna kan u uw publieke afsprakenplanner configureren. Hier zullen uw klanten een afspraak boeken. Lees hier hoe u dit kunt doen.

3. Vervolgens kunt u verschillende types afspraken creëren. Zo kan u per type afspraak de tijdsduur, de locatie (online/offline) en de momenten waarop u hiervoor de tijd hebt, instellen. Het artikel "Maak een nieuw type afspraak voor je publieke afsprakenpagina" beschrijft hoe u dit eenvoudig kan doen.

4. Zodra alles is ingesteld, kunt u de link (URL) naar uw afsprakenplanner delen met uw klanten. Deze kunt u terugvinden onder "Global Settings" in het "Scheduling" tabblad. Klik op 'Copy' om de link te kopiëren.

Wanneer uw klanten landen op uw boekingspagina, zal die er ongeveer zo uitzien:

5. Indien u dit wenst kunt u uw publieke afsprakenpagina integreren in uw website.

Volg onze blog om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden! Indien u zelf suggesties of vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren: features@vectera.com!