De integratie van uw afsprakenpagina op uw Wordpress website hangt af van de versie van uw Wordpress website: Wordpress.com of Wordpress.org.

Om de versie van uw Wordpress website na te gaan, kan u inloggen op uw account en met uw cursor over het logo van Wordpress links bovenaan de pagina gaan. Als er geen menu verschijnt dan is het een Wordpress.com website, als er wel een menu verschijnt is het een Wordpress.org website.

Integreren in Wordpress.com

Ga naar de pagina waar je de afsprakenpagina in wil integreren. Selecteer de correcte tekst en klik op het hyperlink logo (zoals in de gif afbeelding hieronder).
Vul hier de url in van uw publieke afsprakenpagina. U kan de url vinden door naar vectera.com/scheduling/ te gaan, nadat u de kalender heeft verbonden.

Integreren in Wordpress.org

Om de afsprakenpagina op uw Wordpress.org website te integreren, zal u een HTML blok aan de pagina moeten toevoegen. Dit is belangrijk: geen url integratie maar een HTML blok!

Voeg nu de publieke afsprakenpagina toe in volgende code:
<iframe style="width: 100%; height: 600px;" src="YOUR_PUBLIC_BOOKING_URL=" frameborder="0"></iframe>

U zal Your_public_booking_url moeten vervangen door de url van uw persoonlijke afsprakenpagina met /?embed_domain achter, zoals in het voorbeeld hieronder.

Voorbeeld:
Mijn persoonlijke afsprakenpagina is https://www.vectera.com/book/vectera-oliver/.
Als ik mijn afsprakenpagina in de website wil integreren, zal ik de code moeten aanpassen naar:

<iframe style="width: 100%; height: 600px;" src="https://www.vectera.com/book/vectera-oliver/?embed_domain=" frameborder="0"></iframe>

Voeg deze lijn met code toe in uw Wordpress.org code basis, in de sectie waar de afsprakenpagina zal tonen. Gebruik zeker uw persoonlijke url!

Opgelet: Als u een thema gebruikt op uw website, kan het een effect hebben op hoe de afsprakenpagina er uitziet.

Tip: U kan de dimensies van de hoogte en breedte in de code aanpassen . Voorbeeld:

<iframe style="width: 640px; height: 480px;" src="YOUR_PUBLIC_BOOKING_URL=" frameborder="0"></iframe>