Leer hier hoe je de eigen huisstijl kan toepassen in jouw Vectera meeting rooms.

1. Ga naar jouw team op https://www.vectera.com/organization/

2. Klik op Edit, naast Settings.

3. Klik op "Upload image" onder "Logo" om het logo van jouw bedrijf te uploaden en onder "Welcome screen background"  om een achtergrondafbeelding op het welkomstscherm van je meeting room te plaatsen. Het is ook mogelijk om je logo klikbaar te maken, op die manier kunnen gasten meteen naar jouw website/ keuzepagina gaan. Vul hiervoor een link in onder "Homepage".

4. Klik op Save en je bent klaar! Nu zullen al jouw team leden hetzelfde logo en dezelfde achtergrond afbeelding hebben.

5. Het Greet image heeft een 16:9 proportie, zorg er dus voor dat het de juiste afmetingen heeft.

6. Je zal een preview van de Greet image zien na het uploaden. Dit is de eerste pagina die je gasten zullen bezoeken wanneer ze de meeting room URL bezoeken.

Hulp nodig of vragen? Neem dan zeker contact op met ons team via team@vectera.com of de chat!