Wanneer je klikt op "Share screen", verschijnt er een notificatie in de linkerbovenhoek van de browser. Als je geklikt hebt op "Niet toestaan", kan je volgende stappen volgen om je scherm alsnog te delen:

1. Klik op het informatie/scherm icoon in de linkerhoek van de adresbalk
  2. Klik op het kruisje "X" naast "Scherm delen : Tijdelijk geblokkeerd".
  3. Als je nu opnieuw klikt op "Share screen", verschijnt er een scherm in de linkerbovenhoek. Je wordt gevraagd om te kiezen wat je wil delen. Selecteer het scherm dat je wil delen en klik op "Toestaan":

4. Start met delen!