1. Klik op ‘Share screen’ in de Vectera meeting room.

2. Als je een oudere versie hebt dan Chrome 72, zal er een notificatie verschijnen die voorstelt om de extensie te installeren. Indien je een recentere versie hebt, is het installeren van de extensie optioneel*.

*Lees hier over de meerwaarde van de extensie voor jouw meetings!

3. (Nadat de extensie is toegevoegd zal een menu verschijnen.) Kies wat je wenst te de delen: je hele scherm, een applicatie scherm of een Chrome tabblad.

4. Kies welke app of tabblad je wilt delen

5. Start met delen!