Soms aarzelt een browser om te doen wat u wilt dat het doet. Dit kan gaan over toegang krijgen tot camera's en microfoons. Probeer de volgende stappen uit om te kijken of die het probleem kunnen oplossen:

1. Is uw apparaat fysisch verbonden met uw computer.

2. Werkt het apparaat in andere applicaties (vb. Skype)?

3. Sluit alle andere applicaties dat toegang hebben tot uw toestel (Skype, andere browsers zoals Internet Explorer, ...)

4. Zorg dat uw apparaat niet geblokkeerd is door de browser

5. Probeer uw browser herop te starten.

6. Werkt het nog steeds niet? Probeer uw computer opnieuw op te starten en heropen Vectera.

7. Als geen van bovenstaande handelingen werkt, is het een goed idee om uw webcam/microfoon instellingen te controleren. We kunnen u daar moeilijk bij helpen, maar probeer iets op zoeken op het web als "Windows 10 microfoon werkt niet". Als niks helpt, kan er een probleem zijn met uw hardware. Een andere computer en/of een andere camera/microfoon gebruiken zal in dit geval wellicht wel werken. Indien u vragen hebt over het kiezen van een goede camera/microfoon of computer, stuur gerust een mail naar support@vectera.com