Je hebt Vectera nog geen toegang verleend tot je apparaat. Dit kan heel vlot gebeuren door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op het camera icoontje aan de rechterzijde van de adresbalk.

2. Selecteer "https://www.vectera.com altijd toegang tot je camera en microfoon geven"

3. Klik op "Gereed".
4. Klik op "CAM OFF" en/of "MIC OFF" om je camera en microfoon te gebruiken

5. Deze knoppen zullen nu in het groen verschijnen op je scherm om aan te geven dat je je camera en microfoon aan het gebruiken bent.