Zodra u uw publieke afsprakenpagina hebt geconfigureerd, kan u deze pagina via een iFrame eenvoudig integreren in uw eigen website. Indien u een Wordpress website heeft, volgt u de stappen van dit help artikel!

1. Ga naar vectera.com/scheduling en klik op 'Get embeddable link'. Het is best om deze te kopiëren en niet de gewone URL voor uw publieke afsprakenpagina.

2. Vul deze URL in in volgende code:

<iframe style="width: 100%; height: 100%;" src="URL_NAAR_UW_PUBLIEKE_AFSPRAKENPAGINA=" frameborder="0"></iframe>

Vervang "URL_NAAR_UW_PUBLIEKE_AFSPRAKENPAGINA" door de gekopieerde URL (=embeddable link) uit de vorige stap.

!!Belangrijk!! Zorg ervoor dat de aanhalingstekens die gebruikt worden in de Iframe code niet schuin staan. Dit zal niet herkend worden als geldige code.

Voorbeeld:

Dit is de publieke afsprakenpagina van Matthias: https://www.vectera.com/embed/book/vectera/u/vectera-matthias/.

Indien ik deze pagina wil integreren in mijn website, zou de code er als volgt uitzien:

<iframe style="width: 100%; height: 600px;" src="https://www.vectera.com/embed/book/vectera/u/vectera-matthias/" frameborder="0"></iframe>

Het deel na /book/ is de team naam, terwijl het laatste deel (=/u/vectera-matthias) het aanpasbare deel is van de scheduling configuratie.

3. Kopieer de gemaakte code uit stap 2 en geef deze code in in uw code basis op de pagina en plek waar u de afsprakenpagina wil weergeven.

4. Pas de hoogte en breedte aan naarmate jouw website (in onze suggestie is de hoogte 600px)

5. De publieke afsprakenpagina is nu mooi geïntegreerd in uw eigen website. Proficiat!