Het plannen van vergaderingen kan soms meer tijd in beslag nemen dan de vergadering zelf. Gebruik de Vectera scheduler om klanten eenvoudig een afspraak te laten inplannen!

Er zijn 2 manieren waarop je jouw Google kalender kan connecteren:

1. De onboarding manier

2. Kalenderinstellingen

1. De onboarding manier

Dankzij onze vernieuwde afsprakenflow is het eenvoudiger dan ooit om je boekingpagina's in te stellen.

Ga naar afspraakplanning om te starten en klik op Je agenda connecteren.

Als het de eerste keer is dat je je agenda connecteert, dan krijg je onboarding flow te zien zodat je makkelijk alle stappen kan volgen.

1.1 Verbind je Google-agenda

Na het klikken op 'Je agenda connecteren' zal de onboarding flow openen. In de eerste stap selecteer je Google om in te loggen bij jouw Google kalender account.

Selecteer nu het account waarmee je wil connecteren.

Klik op volgende

1.2 Stel de agenda-instellingen in

• Selecteer de 'Kalenders om beschikbaarheden in na te gaan' om dubbele boekingen te vermijden. Je kan meerdere kalenders selecteren indien nodig.
  • Kies een kalender waarin events zullen worden aangemaakt  om aan te duiden in welke kalender nieuwe afspraken worden geboekt.

1.3 Voeg afspraaktypes toe

Voor een vlotte start in het aanmaken van afspraaktypes, heb je de mogelijkheid om 1 à 3 basis afspraaktypes te selecteren. Deze worden automatisch voor je aangemaakt. Je kan deze op ieder moment aanpassen of verwijderen, of je kan nieuwe afspraaktypes aanmaken.

1.4 Controleer je boekingspagina of voltooi de flow

Klik op Bekijk je boekingspagina om te zien hoe de afspraaktypes er uitzien of klik op Voltooien om de wizard flow te voltooien en afspraaktypes aan te passen of te creëren.

2. Kalenderinstellingen

1. Ga naar vectera.com/scheduling. Verbind uw agenda.

2. Selecteer Google als jouw agenda.

3. Log in met je account en voer het wachtwoord in.

4. Geef Vectera toegang tot uw agenda.

5. Configureer de instellingen van de agenda en maak een unieke URL om afspraken in te plannen. Selecteer de juiste kalender waardoor Vectera je beschikbaarheid kan controleren.

6. Helemaal klaar! De volgende stap is het maken van afspraaktypes. Lees er hier meer over.