Als er een meeting gepland staat, heb je waarschijnlijk de meeting room op voorhand geopend en de meeting voorbereid door documenten te uploaden of notities toe te voegen.

Terwijl je aan het wachten bent op de gast, ben je misschien net in een ander programma of browser tabblad aan het kijken. In dat geval zijn desktopmeldingen heel nuttig op het moment dat de gast aanklopt.

Activeer desktopmeldingen

1. Kijk in je browser of meldingen geblokkeerd zijn. Indien dat het geval is, pas deze aan naar Vragen of Toestaan. Herlaad de pagina en ga de meeting room opnieuw binnen.

Bovenstaand voorbeeld is gemaakt in Google Chrome

2. Zodra je de meeting room opnieuw betreedt, zal een pop-up vragen of je een melding wil ontvangen als iemand de meeting room wil binnenkomen. Klik op Yes.

3. Je browser vraagt nu toestemming om meldingen te tonen. Klik op Toestaan.

4. Klaar! Als je niet actief bezig bent in de meeting room op het moment dat een klant aanklopt, zal een desktopmelding je op de hoogte brengen.

Wat moet ik doen als ik Never of Not now heb aangeklikt?

In stap 2 heb je misschien per ongeluk/bewust op Never of Not now geklikt. Met enkele technische stappen kan je dit makkelijk verwijderen en zo de melding opnieuw oproepen.

Roep de melding opnieuw op

Als je op Not now geklikt hebt dan heb je de mogelijkheid om 7 dagen te wachten en dan toont de melding automatisch opnieuw of je kan de stappen hieronder volgen.

Als je op Never geklikt hebt, volg dan deze stappen:

1. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek in de meeting room en klik dan op Inspecteren

2. Klik op Application in de rechterbovenhoek

3. Aan de linkerkant van het menu open je Local storage en klik je op de Vectera URL. In de kolom Key zoek je naar 'No_desktop_Notifications' als je op Never hebt geklikt,

of 'last_notif_permission_request' als je op Not now hebt geklikt.

4. Klik op die specifieke lijn en verwijder de lijn. Herlaad nu de pagina en de melding zal opnieuw tonen in de meeting room.