Stap 1: ga naar je meeting room en klik op 'recordings'

Er verschijnt een scherm dat je zal vragen om de Vectera browser extensie te installeren.

Stap 2: klik op 'the vectera browser extension'

Er opent een nieuw tabblad waar je de Vectera Helper extensie in de Chrome Web Store kan toevoegen.

Stap 3: toevoegen aan Opera

Klik op de groene knop 'Toev. aan Opera'. Een pop-up verschijnt zal aangeven dat je de extensie moet installeren in de Extensie instellingen. Klik op OK en je wordt doorgestuurd naar de Vectera helper in jouw browser extensie pagina.

Klik nu op 'Install' aan de rechterkant en klik dan op de blauwe 'Yes, Install' knop.

Een bericht toont nu dat de extensie is toegevoegd aan Opera.

Stap 4: start de opname!

Je bent nu helemaal klaar om je Vectera-meeting op te nemen. Hier kan je alvast meer lezen over onze opnamefunctie.