De integratie van je afsprakenpagina op je Wordpress-website hangt af van de versie van je Wordpress-website: Wordpress.com of Wordpress.org.

Om de versie van je Wordpress-website na te gaan, kan je inloggen op je account en met je cursor over het logo van Wordpress links bovenaan de pagina gaan. Als er geen menu verschijnt dan is het een Wordpress.com website, als er wel een menu verschijnt is het een Wordpress.org website.

Volg deze stappen als je een Wordpress-website hebt. Indien je geen Wordpress-website hebt maar een Wix of eigen website, klik door op deze links: Je eigen website of je Wix-website.

Integreren in Wordpress.com

Ga naar de pagina waar je de afsprakenpagina in wil integreren. Selecteer de correcte tekst en klik op het hyperlink logo (zoals in de gif afbeelding hieronder).

Vul hier de URL in van je publieke afsprakenpagina. Je kan de URL vinden door naar vectera.com/scheduling/ te gaan, nadat je de kalender heeft verbonden.

Integreren in Wordpress.org

Om de afsprakenpagina in je Wordpress.org-website te integreren, moet je de persoonlijke of team-embedded HTML kopiëren en deze plakken op je pagina.

Voorbeeld

De embedded link (bv. https://www.vectera.com/book/vectera-oliver/) wordt toegevoegd in een iframe-codeblok. Dat ziet er zo uit:

<iframe
       style="width: 100%; height: 600px;"
       src="https://www.vectera.com/embed/book/vectera/u/vectera-oliver/"
       frameborder="0"
></iframe>
Voeg deze lijn met code toe in je Wordpress.org-code, in de sectie waar de afsprakenpagina zal tonen.

Opgelet: Als je een thema gebruikt op je website, kan dit een effect hebben op hoe de afsprakenpagina er uitziet.

Tip: Je kan de dimensies van de hoogte en breedte in de code aanpassen . Voorbeeld:

<iframe
       style="width: 640px; height: 480px;"
       src="EMBEDDABLE_BOOKING_URL"
       frameborder="0"
></iframe>

Belangrijk: Als je een doorverwijspagina nadat een afspraak is geboekt hebt ingesteld, zal je nog een extra lijn in je iframe-code moeten toevoegen:

<iframe
       style="width: 100%; height: 600px;"
       src="EMBEDDABLE_BOOKING_URL"
       sandbox="allow-forms allow-same-origin allow-scripts allow-top-navigation"
       frameborder="0"
></iframe>