De Vectera planner is gebouwd voor 1 op 1 afspraken. Maar er zijn 2 mogelijkheden om extra gasten toe te voegen aan je afspraak. Je kan ofwel het kalenderevent bijwerken en extra gasten uitnodigen of de optie toevoegen dat de gast extra gasten kan uitnodigen bij het boeken van de afspraak.

Andere opties volgen binnenkort! Aarzel niet om contact op te nemen met support@vectera.com voor meer informatie.

1. Update je kalenderevent

Als een gast een afspraak bij jou boekt, ontvangen zowel jij als de gast een bevestigingsmail en een kalenderuitnodiging. Het event wordt automatisch toegevoegd aan je kalender. Daar kun je het event bewerken en extra gasten uitnodigen.

2. Voeg de optie toe voor de gast om extra gasten uit te nodigen

Je kan gasten toestaan om extra gasten uit te nodigen, bv. collega's, door het maximum aantal genodigden in te stellen in de configuratie van het afspraaktype. Daarna kunnen gasten een datum kiezen, hun gegevens invullen en extra genodigden uitnodigen.

1. Maak een afspraaktype aan en stel de basisgegevens van het afspraaktype in (bv. naam, locatie, ...)

2. Schakel 'Geavanceerde instellingen tonen' in.

3. Nu zie je de optie 'Extra gasten'. Vul het maximum aantal extra gasten in dat de gast kan uitnodigen. Dit moet een getal tussen 1 en 6 zijn (bv. 4*).
    *In dit voorbeeld heb je een afspraak met maximaal 6 deelnemers: jij, de host en 4 extra gasten.

4. Voltooi de andere instellingen van het afspraaktype en sla het afspraaktype op.

Als een gast de boekingspagina van dit afspraaktype bezoekt, kiest deze een datum en tijd en gaat door naar de pagina voor het invullen van de gegevens. In het onderstaande voorbeeld kan John Doe maximaal 4 extra gasten uitnodigen. John wil slechts 3 collega's uitnodigen:

• Jane Doe
  • James Doe
  • Mark Doe

Lees meer over het uitnodigen van extra gasten in dit helpartikel.

Het Vectera team kijkt uit naar jouw feedback. Ons doel is om jouw ervaring in online meetings steeds te verbeteren! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Log in op jouw account of start met de gratis proefperiode van Vectera!