In Vectera heb je heel wat mogelijkheden om je vergaderruimtes te personaliseren in de stijl van je eigen bedrijf, zoals de naam, het logo, een eigen domein,... De meeste van deze instellingen kan je aanpassen in de Personalisatiepagina

Naast deze instellingen, die een impact hebben op alle teamleden, kan je ook je eigen profiel optimaliseren.

Individuele instellingen kunnen worden gevonden in je profielinstellingen.

Profielinstellingen

Ga naar 'Instellingen- Edit profile' in het menu. Op deze pagina vind je de voornaam, achternaam, persoonlijke boekings- en wachtruimtelink en profielfoto. Hier kan je ook het wachtwoord aanpassen.

Het e-mailadres kan je hier niet aanpassen. Indien je dit wil doen, neem dan even contact op met het Vectera-team en wij helpen je graag verder!

Naaminstellingen

Vul de voornaam* en achternaam in om jezelf kenbaar te maken in de vergaderruimtes. Deze naam zal ook worden getoond op jouw persoonlijke boekingspagina.

Als je de bedrijfsnaam wil tonen op je persoonlijke boekingspagina, dan kan je dit bij voornaam invullen en het veld achternaam leeg laten.

*deze velden zijn verplicht en kunnen niet leeg gelaten worden.

Persoonlijke boekings- en wachtruimtelink

Elk teamlid kan een eigen persoonlijke boekingspagina creëren met eigen afspraaktypes. Ga naar afspraakplanning om je kalender te connecteren en de instellingen juist te zetten.

Je kan het laatste deel van je persoonlijke boekingslink zelf aanpassen, bijvoorbeeld met je eigen naam. Als je deze instelling aanpast, zal dit ook je persoonlijke wachtruimtelink updaten.

Profielfoto

Je kan een profielfoto uploaden die op verschillende plaatsen in het dashboard, de vergaderruimtes en de boekingspagina zal tonen. Klik op 'upload image', kies de foto en upload de foto.

Lees dit helpartikel om alles over de profielfoto te weten te komen.