In Vectera heb je heel wat mogelijkheden om jouw meeting rooms te personaliseren met jouw eigen bedrijf, zoals de naam, het logo, een eigen domein, ... De meeste van deze instellingen kan je aanpassen in de teaminstellingen

Naast deze instellingen, die een impact hebben op alle teamleden, kan je ook jouw eigen profiel optimaliseren.

Individuele instellingen kunnen gevonden worden in:

Profielinstellingen

Ga naar https://www.vectera.com/profile/ of klik op 'Settings - Edit profile' in het menu.

Op deze pagina, vind je de voornaam, achternaam, gebruikersnaam en profielfoto. Hier kan je ook het wachtwoord aanpassen.

Het e-mailadres kan je hier niet aanpassen. Indien je dit wil doen, neem dan even contact op met het Vectera team en wij helpen je graag verder!

Naaminstellingen

Vul de voornaam (= First name*) en achternaam (= Last name) in om jezelf kenbaar te maken in de meeting rooms. Deze naam zal ook worden getoond op jouw persoonlijke boekingspagina.

Als je de bedrijfsnaam wil tonen op jouw persoonlijke boekingspagina, dan kan je dit bij First name invullen en het veld Last name leeg laten.

De gebruikersnaam (= username*) toont niet in jouw profiel, meeting rooms of boekingspagina. Dit toont enkel in de database.

*deze velden zijn verplicht en kunnen niet leeg gelaten worden.

Profielfoto

Je kan een profielfoto uploaden die op verschillende plaatsen in het dashboard, de meeting rooms en de boekingspagina zal tonen. Klik op 'upload image', kies de foto en upload de foto.

Lees dit help artikel om alles over de profielfoto te weten te komen.

Afspraakplanning

Elke teamlid kan een eigen persoonlijke boekingspagina creëren met eigen afspraaktypes. Ga naar https://www.vectera.com/scheduling/configure/ om je kalender te connecteren en de instellingen juist te zetten.

Je kan het laatste deel van je boekingslink zelf aanpassen (= Public booking link), bijvoorbeeld met je eigen naam. Bovendien kies je ook welke kalenders worden gecontroleerd op beschikbaarheid en in welke kalender nieuwe afspraken worden gepland.

Als je een persoonlijk afspraaktype maakt, kan je het volgende instellen:

• Algemene instellingen van het afspraaktype (= General settings)

• Beschikbaarheid en buffers (=Availability and buffers)

• E-mailsjabloon (= Email templates)

• Eigen vragen (= Custom questions)

• Betaalopties (= Payment options)

Dit help artikel begeleidt je in het creëren van een persoonlijk afspraaktype.