Als je jouw meeting opneemt dan zal je de opname als een WebM-bestand downloaden. Een WebM-bestand is makkelijk te openen in een browser, maar wordt niet in alle audio-/videoprogramma's ondersteunt. Hoe zet je dit dan om in een MP3- of MP4-bestand?

Als je geen professionele audio-/videobewerkingtools hebt, raden wij Cloudconvert aan:

• Selecteer het bestand op jouw toestel

• Kies in welke type het moet worden omgezet (vb. MP4)

• Klik op de 'Convert' knop

Je kan ook professionelere audio-/videobewerkingtools gebruiken, zoals Adobe Audition voor audiobestanden:

• Open het WebM-bestand in Adobe Audition and sla het op als een WAV-bestand als je wijzigingen wil maken.

• Zodra het audiobestand klaar is, kan je dit exporteren als een MP3-bestand.