Soms is het nodig om even van nul te herbeginnen. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om je vergaderruimtes volledig of deels te resetten.


Reset een vergaderruimte vanuit de vergaderruimte zelf

In de vergaderruimte heb je de optie om de vergaderruimte volledig of deels te resetten. Elk onderdeel kan ook afzonderlijk verwijderd worden in het onderdeel zelf.


Reset de vergaderruimte

Om de vergaderruimte volledig te resetten volg je deze stappen:

  1. Open de instellingen (= Settings) van de vergaderruimte

  2. Klik op 'Vergaderruimte resetten'

  3. Zorg ervoor dat 'Vergaderactiviteit' aangevinkt staat en klik op Reset.

  4. De vergaderruimte zal resetten en je zal automatisch uit de vergaderruimte gaan.



Reset een onderdeel van de vergaderruimte

Het is mogelijk om bepaalde delen van de vergaderruimte te resetten in plaats van de volledige vergaderruimte. Volg de stappen van bovenstaande afbeelding en selecteer de onderdelen die je wil resetten. Je kan volgende onderdelen resetten:

  • Vergaderactiviteit: dit verwijdert alle geschiedenis en gegevens van de vergaderruimte. Dit kan je enkel resetten bij een volledige reset.

  • Chatgeschiedenis: dit verwijdert de chatberichten in de vergaderruimte.

  • Whiteboards en bestanden: dit verwijdert alle whiteboards en documenten in de vergaderruimte.

  • Cloud opnames: dit verwijdert alle opnames die geüpload zijn in de cloud van de vergaderruimte. Opnames in Temporary local recordings worden niet verwijderd.

  • Specifieke gebruikerstoegang: dit verwijdert alle e-mailadressen die uitgenodigd zijn met speciale toegang in Share (= instellingen voor het delen van de vergaderruimte).

In dit voorbeeld worden enkel de chatberichten en whiteboards/documenten verwijderd.