Op de Personalisatiepagina, personaliseer je je vergaderruimtes en afsprakenpagina. De instellingen op deze pagina gelden voor alle teamleden.

De pagina bestaat uit 5 delen:

1. Brand

2. Advanced branding

3. Custom text strings

4. Legal

Klik op bovenstaande links om meteen naar het onderwerp te gaan.

1. Brand

In het 'Brand' gedeelte personaliseer je de meeting rooms met de volgende opties:

Bedrijfslogo, homepagina en Favicon

Je kan het logo van Vectera aanpassen door jouw eigen bedrijfslogo. Dit maakt jouw meeting rooms, afsprakenpagina's en communicatie persoonlijker en professioneler. De ideale afmeting is een breedte die 3 tot 8 keer groter is dan de hoogte.

De homepagina is gelinkt aan het bedrijfslogo. Als je het bedrijfslogo instelt en bij homepagina de eigen website invult (vb. mijndomein.com ), dan zal men doorgestuurd worden naar jouw website bij het klikken op het logo.

Het Favicon is een klein icoon dat bovenaan in het browser tabblad toont, naast de teamnaam. De ideale afmeting heeft een 1:1 ratio.

Merkkleur

Je kan heel eenvoudig een merkkleur kiezen zodat alle knoppen in je meeting rooms of boekingspagina's dezelfde kleur hebben. Lees dit artikel voor meer informatie.

Achtergrond op het wachtscherm en in de meeting room

De achtergrond op het wachtscherm en in de meeting room kan verschillend zijn en toont op verschillende locaties. De achtergrond voor het wachtscherm toont op het wachtscherm voor iemand die de meeting room binnenkomt (= Welcome screen background). Als een klant de link van de meeting room opent, geeft men een naam in en kiest met de instellingen omtrent audio en video. Deze achtergrond is de wachtscherm achtergrond.

De achtergrond van de meeting room (= Meeting room background) is de achtergrond waar je daadwerkelijk de meeting houdt. Beide afbeeldingen moeten minstens 1000px breed en hoog zijn.

Camera achtergrond

Als je een videomeeting hebt met een klant of lead, verkies je soms om de achtergrondruimte te verbergen. Stel daarvoor een afbeelding in bij Camera background image.

2. Advanced branding

De instellingen bij 'Advanced branding' geven jou de mogelijkheid om meeting rooms en afsprakenpaginas volledige naar jouw huisstijl om te zetten. Je kan een eigen domein gebruiken, gasten doorsturen naar jouw website na de meeting en eigen css toepassen voor meer persoonlijke kleuren. Het Business plan is vereist!

Een eigen domein (custom domain)

Je kan het eigen domein gebruiken voor jouw meeting rooms en afsprakenpagina. Dit betekent dat de link niet vectera.com/meet of /book is maar een subdomein van het eigen domein. Bijvoorbeeld, als jouw domein koffie.be is en je creëert een 'cname record' meet.koffie.be, dan zullen jouw meeting rooms meet.koffie.be/room/naam worden.

Dit help artikel gidst jou bij het creëren van een cname record voor jouw eigen domein.

Gast doorverwijzen na de meeting

Als de meeting afgelopen is, kan je jouw gast(en) doorverwijzen naar een specifieke pagina (vb. Bedankingspagina op jouw website). Vul de url in bij Forward guests when the meeting ends. Indien je de gast(en) meteen wilt doorsturen, vink je Immediately forward the guest to the url aan.

Voeg een host login optie toe

Je kan ervoor kiezen een host login optie toe te voegen op het ontvangstscherm van je meeting rooms. Niet-ingelogde gebruikers die de meeting room bezoeken kunnen dan toch inloggen voor ze de meeting starten.

Custom email HTML template

Je kan de layout en stijl van de email templates aanpassen naar een eigen huisstijl. Meer info vind je in dit help artikel!

3. Custom text strings

In dit deel verander je de tekst die toont op het wachtscherm als een gast de meeting room probeert binnen te komen. Je kan dit toevoegen voor de melding dat de eigenaar van de meeting room er niet is en voor de melding waarbij de eigenaar je binnen zal laten.

Als je niet tevreden bent met de aanpassingen, kan je de tekst resetten door op de knop 'Reset to default' te klikken. Het Business plan is vereist!

4. Legal

Scheduling terms and conditions maakt het mogelijk om te linken naar voorwaarden waarmee men moet akkoord gaan als men een afspraak wil inboeken.

Als je een klikbare link wil toevoegen in de tekst, zul je dit als volgt moeten toevoegen: [tekst](URL). Meer info in dit help artikel!

Je kan ook zelf een boodschap instellen om akkoord te gaan met de cookies. Hiervoor vul je manueel tekst in bij Cookie policy. Het Business plan is vereist!

Als je een klikbare link wil toevoegen in de tekst, zul je dit als volgt moeten toevoegen: [tekst](URL). Meer info in dit help artikel!