Je kan een profielfoto toevoegen aan jouw account die op verschillende locaties zal tonen in de meeting rooms, afspraken pagina en het dashboard.

Hoe voeg je een profielfoto toe?

1. Ga naar Settings => Edit profile of klik op deze link https://www.vectera.com/profile/.

2. Onder Username, zie je 'Profile image' . Klik op de knop 'Upload image' en selecteer een foto van je apparaat.

3. Kik op save!

Wat is de ideale maat van de profielfoto?

Best een 1:1 Ratio. Minstens 200px breed en hoog.

Kan ik een profiel foto creeëren na het klikken op 'Upload image'?

Ja, Dat is mogelijk op mobiel of tablet. Op een computer/latpot kan je enkel een afbeelding selecteren van je bibliotheek.

Waar is de profielfoto zichtbaar?

1. Meeting room

• Rechts bovenaan de meeting room, naast de connectie indicator.

• In de chat na het sturen van een bericht.

• Op het scherm van een andere deelnemer die via zijn/haar mobiel in de meeting room aanwezig is en indien jouw camera niet actief is.

• Als je aanklopt in een meeting room en je camera niet actief is.

2. Afspraken pagina

• Op een afspraaktype van de team afspraken pagina waar jouw host een van de mogelijke opties is.

3. Dashboard

• Linksonderaan in het dashboard naast jouw naam, edit profile en log out.