Als je video meetings hebt, verkies je soms om de ruimte achter jou niet te tonen. In Vectera kan je daarom een achtergrond vervagen (=blur) of een achtergrondafbeelding voor jouw camera uploaden.

blur and image background

Deze functies kan je gebruiken in Google chrome, Edge en Opera.

Activeer Blur background

Je kan de Blur background activeren in de meeting room Settings of op het wachtscherm:

1. Open Settings in de meeting room OF klik op Audio/video + Change cam/mic op het wachtscherm

2. Activeer jouw camera (indien nog niet actief)

3. Klik op No background onder jouw camera en selecteer Blur background

4. De camera zal op jou focussen en de achtergrond vervagen.

Het kan enkele seconden duren voor de achtergrond op de camera vervaagd is!

Het Vectera team kijkt uit naar jouw feedback. Ons doel is om jouw ervaring in online meetings steeds te verbeteren! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Log in op jouw account of start met de gratis proefperiode van Vectera!