Bij het verbinden van Vectera met uw persoonlijke iCloud-agenda, moet u een eenmalig app-specifiek wachtwoord aanmaken. Volg deze stappen om het wachtwoord aan te maken:

1. Ga naar https://appleid.apple.com/#!&page=signin

2. Aanmelden kan met uw Apple mailadres en wachtwoord. Klik op de pijl.

3. Het pop-upvenster 'uw Apple ID wordt gebruikt om aan te melden op een nieuw apparaat'. Klik op 'Toestaan'.

4. U ontvangt nu een code van 6 cijfers. Vul deze code in om aan te melden bij Apple.

5. In het midden van de pagina ziet u 'Beveiliging'. Hier kan u uw wachtwoord wijzigen, een 2FA activeren en een app-specifiek wachtwoord genereren. Klik dus op 'wachtwoord genereren en typ Vectera in het pop-upvenster.

6. Kopieer het wachtwoord en plak het in Vectera in het pop-upvenster.

7. U hebt nu een app-specifiek wachtwoord aangemaakt om de iCloud agenda te verbinden met Vectera. Volg de stappen in dit artikel om door te gaan.