Een team bestaat uit beheerders en non-admins (gebruikers). De teambeheerder kan afspraaktypes voor het hele team maken, terwijl non-admins enkel persoonlijke afspraaktypes kunnen maken. De beheerder kan meerdere teamleden toevoegen aan een type afspraak en alle standaardinstellingen instellen. Maar wat kan je als non-admin wijzigen bij dit afspraaktype?

Wat is een team afspraaktype?

Een team afspraaktype geeft volgend bericht weer: dit type afspraak wordt gedeeld met andere teamleden. Klik op 'edit' om de instellingen voor het afspraaktype te openen.

Welke instellingen kan een non-admin bewerken?

Bovenaan de pagina zie je een grijs venster met:

Je zal merken dat enkel de teambeheerder de instellingen kan wijzigen in:

• General settings

• Email templates

• Custom questions

• Collect payments

Een non-admin teamlid kan alle instellingen van de beschikbaarheid wijzigen omdat die instellingen persoonlijk zijn. In dit artikel kan je er meer over lezen.