1. Ga naar Kalenderinstellingen

2. Klik op 'Ontkoppelen' naast jouw verbonden kalender en bevestig door nogmaals op Ontkoppelen te klikken.

3. Kies jouw kalendertype om opnieuw te verbinden

4. Een pop-up zal verschijnen om opnieuw te verbinden met jouw kalenderaccount. Je zal toestemming moeten geven tot jouw kalender.

5. Je wordt nu doorgestuurd naar jouw configuratie pagina. Selecteer de kalender(s) die je op beschikbaarheid wil laten controleren en kies de kalender waarin events worden aangemaakt.

6. Klik op Save en je bent klaar!