Als je een afspraak hebt met een klant of een collega kan het gebeuren dat je notities moet maken die de andere persoon niet hoeft te zien. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om privénotities te maken als host in je vergaderruimte. Maar hoe doe je dit?

Ontdek er alles over in de video hieronder of in dit helpartikel:

Private notes

Wanneer je in de vergaderruimte van Vectera bent, volg je gewoon deze stappen:

1. Controleer de onderkant van je vergaderruimte. Naast 'Chat' zie je 'Privénotities'. Indien wel ga naar stap 5, indien niet klik op Instellingen onder aan je scherm.
  2. Aan de rechterkant van het menu Instellingen zie je privénotities staan. Klik nu op het vakje ernaast. Je zal zien dat het vakje groen wordt, wat betekent dat privénotities actief zijn.
  3. Sluit Instellingen en controleer de onderkant van je vergaderruimte. Naast 'Chat' zie je dat 'Privénotities' is verschenen.
  4. Klik nu op 'Privénotities' en er opent een venster.
  5. Je kan je notities in dit vak typen. Andere mensen in de vergaderruimte zien niet wat je typt (of dat je typt).

De tekst blijft in het vak staan, zelfs als je de vergaderruimte sluit. Als je de vergaderruimte reset, wordt de tekst ook verwijderd.

Kan ik privénotities maken tijdens de opname?

Privénotities worden uitgeschakeld terwijl je een sessie opneemt. Je ziet de melding "Privénotities zijn verborgen tijdens opname" in het vak waar je normaal notities maakt.

We hebben dit gedaan zodat je gast de notities niet kan zien als hij/zij de opname achteraf bekijkt.

Het Vectera team kijkt uit naar jouw feedback. Ons doel is om jouw ervaring in online meetings steeds te verbeteren! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Log in op jouw account of start met de gratis proefperiode van Vectera!