Als je onderstaande melding krijgt op je iPhone of iPad terwijl je een meeting room probeert binnen te geraken, controleer je best de instellingen.

1. Ga naar instellingen en scroll naar beneden tot je Safari tegenkomt.

2. Klik op Safari en scroll naar beneden zodat je 'privacy en beveiliging' ziet. Zorg ervoor dat 'Voorkom volgen' en 'Blokkeer alle cookies' uitstaan. Ga daarna naar instellingen voor websites (onderaan de afbeelding) en zorg dat bij camera en microfoon de optie 'vraag' of 'sta toe' aangevinkt staat.
  3. Het is best om de tab in Safari waar Vectera open stond te sluiten en een nieuwe te openen.

Lukt het nog steeds niet om de camera en microfoon te activeren? Neem dan contact op met ons team om samen de oplossing te vinden.