Als je dit help artikel leest, kreeg je waarschijnlijk een melding dat je camera of microfoon niet kan worden geactiveerd in de meeting room.

Er zijn enkele mogelijke oorzaken waarom de camera/microfoon niet kan worden gevonden of geactiveerd. We lijsten ze hier op!

Instellingen in de meeting room

Voordat we naar de meer technische instellingen gaan kijken, kan het een goed idee zijn om in de meeting room even de settings te bekijken. In dit help artikel kan je lezen hoe je de camera en microfoon verandert.

Browser instellingen

Als de instellingen in de meeting room geen oplossing bieden om de camera/microfoon te activeren, kan je best je browser instellingen bekijken.

• Chrome & Edge
    Lees hier hoe je de camera en microfoon kan activeren in Chrome

• Mozilla firefox
    Lees hier hoe je de camera en microfoon kan activeren in Mozilla Firefox

• Safari
    Lees hier hoe je de camera en microfoon kan activeren in Safari

Extensies en ad blockers

Extensies en add-ons in je browser installeren is vaak heel handig, maar ze kunnen een impact hebben op jouw meeting in Vectera. Ook ad blockers kunnen ervoor zorgen dat de meeting rooms niet optimaal werken.

Lees hier hoe je kan bekijken of extensies een impact hebben op jouw camera en microfoon.

Als je vermoedt dat een ad blocker Vectera gedeeltelijk blokkeert dan kan je hier lezen hoe je die kan deactiveren.

Instellingen van het besturingssysteem

• OSx
    Lees hier waar je de instellingen van jouw camera en microfoon op jouw Mac kan vinden en aanpassen!

• Windows
    Lees hier waar je de instellingen van jouw camera en microfoon op jouw Windows pc kan vinden en aanpassen!

• IOS
    Lees hier waar je de instellingen van jouw camera en microfoon op jouw Iphone/Ipad kan vinden en aanpassen!

• Android
    Lees hier waar je de instellingen van jouw camera en microfoon op jouw Android smartphone kan vinden en aanpassen!