Om een bestaande vergaderzaal open of gesloten te maken, volg je deze stappen:

  1. Navigeer naar de vergaderzaal.

  2. Klik op Invite onderaan het scherm.

  3. Klik op het menu waarop staat: "Guests should knock" of "Anyone with the link can join" selecteer de optie die je verkiest.


Dit helpartikel geeft meer informatie over de Invite instellingen in meeting rooms.


Het Vectera team kijkt uit naar jouw feedback. Ons doel is om jouw ervaring in online meetings steeds te verbeteren! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Log in op jouw account of start met de gratis proefperiode van Vectera!