1 van de grootste voordelen van Vectera is dat er geen installaties nodig zijn om online meetings te houden met klanten, collega's, ... Enkel voor Cobrowse en opnames is de Vectera-extensie nodig.

Moeten alle personen in de meeting room de extensie installeren?

Het antwoord op die vraag is neen. Klanten kunnen meetings joinen, schermen delen en zelfs cobrowsen met de eigenaar zonder de extensie te installeren. Enkel als de klant zelf de cobrowse wil starten dan is de extensie noodzakelijk.

In 90% van de gevallen moet enkel de meeting eigenaar de extensie installeren om te cobrowsen!