Vectera is er trots op om apparaat-onafhankelijk te zijn. Dit betekent dat Vectera op elk apparaat werkt, zonder installaties. Maar je staat op het punt om je eerste afspraak te hebben. Of je hebt nieuwe hardware om mee te pronken, zoals die gloednieuwe headset. Je wil er dus zeker van zijn dat alles zo goed werkt zoals je verwacht. Daarom hebben we grondige tests geïntegreerd op verschillende momenten in je vergaderproces.

1. Vlak voordat je deelneemt aan een vergadering, kan je kiezen om deel te nemen met audio + video, alleen audio of zonder audio/video.

• Als je deelneemt met audio en video, zie je dat je camera geactiveerd is en dat er een audio-indicator is. Probeer te spreken om te zien of deze beweegt!
  • Als je "Enkel audio" kiest, zie je alleen de audio-indicator.

• Klik nu op " Camera / microfoon kiezen en testen" om... Wel, je camera en microfoon te kiezen en testen!

• Klik op het pijltje voor je microfoon, luidspreker (alleen voor Chrome!) en/of camera om een ander apparaat te selecteren. Vectera onthoudt de apparaten die je hebt gekozen voor je volgende vergaderingen!

• Je bent nu helemaal klaar. Klik op "Deelnemen" om deel te nemen aan de vergadering!

2. Tijdens de vergadering kan je de instellingen van 2. opnieuw bekijken door te klikken op Instellingen onderin de vergaderruimte:

Nu we alle tests achter de rug hebben, heb je misschien nog vragen over de beste apparaten waarmee je Vectera kan gebruiken. Wij hebben het voor je uitgezocht - bekijk dit artikel voor onze (budgetvriendelijke) suggesties!

Het Vectera team kijkt uit naar jouw feedback. Ons doel is om jouw ervaring in online meetings steeds te verbeteren! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Log in op jouw account of start met de gratis proefperiode van Vectera!