Tijdens een online vergadering worden whiteboards vaak gebruikt om notities te nemen, ideeën op te schrijven of oplossingen te zoeken. Het is dus handig om ook afbeeldingen te kunnen toevoegen. Zo doe je dat.

Voeg een afbeelding toe aan een actief whiteboard

Er zijn 3 manieren om afbeeldingen toe te voegen aan actieve whiteboards:

1. Via het 'Voeg afbeelding toe' icoon
  2. Via slepen en lossen
  3. Via kopiëren en plakken

'Voeg afbeelding toe' icoon

Om een of meerdere afbeeldingen toe te voegen via het 'Voeg afbeelding' toe icoon, volg je deze stappen:

1. Open een whiteboard of document
  2. Klik op het 'Voeg afbeelding toe' icoon in de werkbalk

3. Selecteer van waar je de afbeelding(en) wil uploaden

4. Selecteer de afbeelding(en) en klik op open

5. De afbeeldingen worden geüpload in de huidige pagina van het actieve whiteboard. Als je meerdere afbeeldingen selecteert, kan je de afbeeldingen verslepen naar een plaats naar keuze binnen het whiteboard.

Via slepen en lossen

Je kan ook afbeeldingen verslepen en lossen in een actief whiteboard:

1. Open een whiteboard of document
  2. Selecteer de afbeelding(en) die je wil uploaden
  3. Sleep en los de afbeelding(en) in het whiteboard

4. Kies of de afbeelding(en) in het actieve whiteboard of als nieuw(e) whiteboard(s) mogen worden geüpload. Kies Voeg toe aan actieve whiteboard.

5. De afbeelding(en) zijn geüpload in het whiteboard.

Via kopiëren en plakken

1. Kopieer de afbeelding die je wil uploaden
  2. Gebruik de sneltoets  Ctrl + V (Windows) of Cmd + V in de meeting room
  3. Kies of de afbeelding in het actieve whiteboard of als nieuw(e) whiteboard(s) worden geüpload. Kies Voeg toe aan actieve whiteboard.

4. De afbeelding(en) zijn geüpload in het whiteboard.

Algemene informatie

Hoeveel afbeeldingen kan je tegelijkertijd uploaden?

Je kan maximum 4 afbeeldingen tegelijkertijd uploaden.

Welke afbeeldingstypes kan je uploaden?

"ico", "icon", "jpeg", "jpg", "png" en "svg"*

*We raden aan om geen svg afbeeldingen te uploaden indien 1 van de deelnemers Safari als browser gebruikt. De svg afbeeldingen kunnen verschillend weergegeven worden bij de deelnemers.