Vectera biedt verschillende mogelijkheden aan om je vergaderruimtes en boekingspagina's te stijlen naar je eigen merk. Je kan bv. heel eenvoudig een merkkleur kiezen zodat alle knoppen dezelfde kleur hebben. In dit artikel leer je hoe dit werkt.

Opmerking: Als je een eigen kleur hebt ingesteld via een CSS-stylesheet, raden we aan om deze te verwijderen en enkel de merkkleur te kiezen via de branding & teaminstellingen.

Hoe stel ik een merkkleur in?

1. Ga naar je personalisatiepagina
  2. Bij Branding zie je de optie Merkkleur
  3. Vul de Hex-code in van de kleur van je voorkeur. Je kan de kleur bekijken in het voorbeeld in combinatie met witte tekst.
  4. Sla de pagina op.

Bezoek zeker even je vergaderruimtes en boekingspagina's om de kleur te controleren.

Om een logo, achtergrondafbeeldingen en andere instellingen toe te voegen, raden we aan om dit helpartikel te lezen.

Hoe stel je de merkkleur in op je dashboard?

Teams op het Enterprise plan hebben ook de optie om de merkkleur in het dashboard toe te passen. Contacteer support@vectera.com om dit te doen!