Je hebt Vectera nog geen toegang verleend tot je apparaten. Maar dit kan zeer eenvoudig gebeuren als je deze stappen volgt:

1. Klik op het informatie-icoontje aan de linkerkant van de adresbalk.
  2. Er verschijnt nu een venster dat aangeeft dat je camera en microfoon tijdelijk geblokkeerd zijn. Deblokkeer beide apparaten door op de kruisjes rechts te klikken:

3. Klik op "CAM OFF" en/of "MIC OFF" om deze functies te gebruiken:

4. Nu zou je een melding moeten zien in de linkerbovenhoek. Selecteer de apparaten die je zou willen delen. Voor je eigen gemak kan je er ook voor kiezen om deze beslissing te onthouden. Klik op "Toestaan" en zie wat er gebeurt.