Het is heel eenvoudig om de meeting room als volledig scherm te tonen (= full screen mode). Klik rechts bovenaan de meeting room op het icoon om het scherm uit te breiden.

Waar activeer je het volledig scherm?

Je kunt het volledige scherm activeren op twee locaties:

1. Op het wachtscherm van de meeting room in de rechterbovenhoek

2. In de rechterbovenhoek van de meeting room, naast de weergave van de internetconnectie.

Kan je een volledig scherm activeren tijdens share screen of cobrowse?

Ja, bij het delen van een scherm via share screen of cobrowse kan je nog steeds een volledig scherm activeren.

Als je reeds in 'full screen mode' bent en share screen of cobrowse wil starten, zal het volledig scherm gesloten worden. Na het opstarten van Share screen of cobrowse kan je wel opnieuw het volledig scherm activeren.