Automatiseer je workflow en laat klanten afspraken meteen in je agenda inboeken. Geen heen en weer-gemail meer voor je afspraken.

1. Maak verbinding met je agenda

2. Afspraakplanning

3. Personaliseer je boekingspagina's

4. Integreer met andere platformen

5. FAQ afspraakplanning

Dankzij onze vernieuwde afsprakenflow is het eenvoudiger dan ooit om je boekingspagina's in te stellen.

Ga naar afspraakplanning om te starten en klik op Je agenda connecteren.

1. Maak verbinding met je agenda

1.1 Verbind je agenda in Vectera

1.2 Stel de agenda-instellingen in

• Selecteer de 'Kalenders om beschikbaarheden in na te gaan' om dubbele boekingen te vermijden. Je kan meerdere kalenders selecteren indien nodig.
  • Kies een kalender waarin events zullen worden aangemaakt om aan te duiden in welke kalender nieuwe afspraken moeten worden geboekt.

1.3 Voeg afspraaktypes toe

Voor een vlotte start bij het aanmaken van afspraaktypes heb je de mogelijkheid om 1 à 3 basisafspraaktypes te selecteren. Deze worden automatisch voor je aangemaakt. Je kan deze op elk moment aanpassen of verwijderen, of je kan nieuwe afspraaktypes aanmaken.

1.4 Controleer je boekingspagina of voltooi de flow

Klik op Bekijk je boekingspagina om te zien hoe de afspraaktypes er uitzien of klik op Voltooien om de wizardflow te voltooien en afspraaktypes aan te passen of aan te maken.

2. Afspraakplanning

Na het koppelen van de agenda maak je een (of meerdere) afspraaktypes aan voor je persoonlijke afspraakpagina of die van het team. Dat hangt af van je functie in het team:

2.1  één teamlid

Lees dit artikel om afspraaktypes te maken.

2.2 Afspraakplanning voor teams

Team beheerder:

Teamlid (geen beheerder):

3. Personaliseer je boekingspagina's

Nu je je kalender hebt verbonden en afspraaktypes hebt aangemaakt, kan je je boekingspagina's beginnen personaliseren:

Voor meer informatie over personalisatie van je account raden we je aan om het onderdeel 'Huisstijl' te bekijken in ons supportcentrum.

4. Integreer met andere platformen

Integreer met Stripe om betalingen te vragen wanneer klanten een afspraak met je boeken en stuur die informatie automatisch naar je CRM door te integreren met een van de CRM-platforms.

5. F.A.Q. afspraakplanning

Bekijk de veelgestelde vragen hier!