Als het in de meeting room niet lukt om de camera en microfoon te activeren, zal je moeten uitzoeken waar het probleem zich situeert. We raden aan om eerst de instellingen van de meeting room en de browser te controleren. Hier kan je lezen hoe je die instellingen kan controleren.

Als het probleem niet kan gevonden worden in de instellingen van de meeting room of de browser kan je best de instellingen van je Mac controleren. Dit doe je als volgt:

1. Open systeemvoorkeuren en klik op 'beveiliging en privacy'

2. Ga dan naar de privacy instellingen, daar zal je camera en microfoon als opties zien. Klik op camera en controleer of de browser is aangevinkt. We raden aan om Google Chrome of Firefox te gebruiken.

3. Doe nu hetzelfde als in de vorige stap voor microfoon.

Als je wijzigen hebt gemaakt, start je best de browser opnieuw op.

Indien je de juiste microfoon niet kan selecteren, controleer dan ook even de 'geluidsinstellingen'. Hier kan je de microfoon (input) en speaker (output) selecteren.

Als dit het probleem niet heeft opgelost, neem dan even contact met ons zodat we kunnen helpen!