Als je een efficiëntere workflow en soepelere afspraken wil, dan is Vectera de tool voor jou! Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk begonnen met een proefperiode van 14 dagen om ons platform te testen. Zo niet, dan kan je je gemakkelijk aanmelden voor een gratis proefperiode van 14 dagen met alle functionaliteiten. Tijdens je proefperiode kan je alle functionaliteiten van Vectera Business gebruiken.

Je kan op elk moment tijdens of na je proefperiode upgraden naar een Pro-, Business- of een op maat gemaakt Entreprise-abonnement. Zodra je begonnen bent met je abonnement kan je je betaalmethode, factuuradres en zelfs je abonnement bijwerken en je facturen bekijken op de abonnementspagina.

In dit helpartikel

Start een Vectera-abonnement

Het starten van een Vectera-abonnement kan in een paar korte stappen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Abonnement'.
  2. Selecteer het facturatietype, de valuta en het abonnement dat het beste bij je past.
    1. Maandelijkse of jaarlijkse facturatie
    2. USD of Euro
    3. Pro, Business of Enterprise-abonnement*
      *Als je een op maat gemaakt Enterprise-abonnement wil, neem dan contact op met team@vectera.com.
  3. Controleer of je het juiste abonnement hebt geselecteerd en klik op Proceed to Checkout
  4. Vul de gegevens van het facturatieadres in. Zodra je het land hebt geselecteerd, kan je ook je btw-nummer invullen.

Klik op Next.

5. Selecteer of je met een creditcard of via Direct debit (domiciliëring) wil betalen
    1. Creditcard: vul je creditcardgegevens in en klik op Next
    2. Direct debit: Klik op Pay with Gocardless. Er wordt een pop-up geopend waarin je de facturatiegegevens en het bankrekeningnummer kan invullen.
  6. Controleer de info nogmaals en klik op Pay €xx & subscribe

Je abonnement is geactiveerd!

Update je abonnementsinstellingen

Om je abonnement, betalingsgegevens of facturatieadres bij te werken, ga je naar de pagina Abonnement en klik je op Je abonnement aanpassen of Facturatiegegevens en facturen. Lees dit artikel voor meer informatie.

Bekijk je facturen

Je kan je facturen ook bekijken op de abonnementspagina onder het gedeelte Facturatiegegevens en facturen -> Billing history. Lees dit artikel voor meer informatie.