Als je op zoek bent naar de facturen van jouw team, dan kan je deze eenvoudig raadplegen en downloaden in het Vectera platform. Volg deze stappen:

1. Log in op jouw profiel

2. Ga naar Instellingen - Abonnement

3. Klik op 'Facturatiegegevens en facturen'



4. Selecteer 'Billing history'



5. Op deze pagina, vind je een overzicht van de facturen die je hier ook kan downloaden.




Het Vectera team kijkt uit naar jouw feedback. Ons doel is om jouw ervaring in online meetings steeds te verbeteren! Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Log in op jouw account of start met de gratis proefperiode van Vectera!