In online meetings met klanten en collega's is het heel handig om een volledig scherm, een applicatie of een browser tabblad te delen met de andere deelnemers. Maar hoe deel je audio als je een video wil delen?

In Vectera is het mogelijk om een browser tab te delen waarbij je zowel video als audio deelt. Dat doe je als volgt:

1. Open de meeting room in Google Chrome, Edge, Opera of Brave en open de video (vb. op Youtube) in een ander tabblad.

2. Zorg ervoor dat de Vectera extensie in je browser is geïnstalleerd.

3. Klik op Share screen en selecteer Browser tab

4. Nu verschijnt er een pop-up waar je de specifieke tabblad kan selecteren. Klik op de tab die je wil delen.

5. Onderaan de pop-up staat er een knop 'Share audio', zorg dat je deze geactiveerd hebt als je audio wil delen!

6. Klik nu op Share. De andere deelnemers zien nu het gedeelde scherm en horen de afgespeelde video.