Vectera is gebouwd als een 'device agnostic' applicatie, zodat u het kunt gebruiken op uw tablet of smartphone van elk merk (Apple, Microsoft Surface, ...).

U hoeft geen app te downloaden. U hoeft enkel de URL van de meeting room te openen in de browser van uw tablet.

Controleer welke browsers mogelijk zijn op Iphone/Ipad en Android in onze browser overzicht!

Welke functies zijn beschikbaar op mijn tablet?

Audio- en videoconferenties

Volledig uitgerust!

Scherm delen

De functionaliteit voor het delen van het scherm is afhankelijk van uw apparaat:

• Voor Apple-apparaten kan u via scherm delen alleen meekijken

• Voor andere apparaten is het delen van het scherm mogelijk met behulp van Chrome of FireFox.

Opname

Het opnemen van een vergadering is niet mogelijk op mobiele apparaten.

Whiteboarding

Whiteboarding wordt volledig ondersteund op alle browsers!

Bovendien kunt u de stylus van uw tablet gebruiken om eenvoudig aantekeningen te maken en te tekenen op documenten en afbeeldingen die worden gedeeld in de Vectera-vergaderruimte.

Welke functies zijn beschikbaar op mijn smartphone?

Mobiele vergaderingen zijn een geweldige optie om indruk te maken op klanten. Het is erg handig om elkaar te zien en te horen en ook om de klant documenten en gedeelde schermen te laten zien. De persoon die gebruik maakt van een mobiel apparaat kan alle documenten en schermen bekijken en audiovisueel of in de chat reageren.

Als host kunt u het beste een ander apparaat gebruiken waar u documenten kunt uploaden, schermen kunt delen en de gast de vergaderzaal kunt laten betreden. Het is nog niet mogelijk om gasten in de vergaderzaal te ontvangen vanaf uw mobiele apparaat, dit komt binnenkort!