Als Vectera-gebruiker komt er misschien een moment waarop je je abonnement wil upgraden, nieuwe teamleden aan je abonnement wil toevoegen of je betalings- en/of factuuradres wil bijwerken. In dit helpartikel leggen we uit hoe je dit allemaal kan doen en hoe je je facturen kan bekijken vanaf je abonnementspagina.

In dit helpartikel

Mijn abonnement upgraden

1. Om je abonnement te updaten, klik je op 'Instellingen' in de navigatie aan de linkerkant en ga je naar 'Abonnement'. Daar klik je op de knop 'Upgrade'.
  2. Hier krijg je een overzicht van de 4 abonnementen. Bovenaan kan je kiezen tussen 'Maandelijkse facturering' en 'Jaarlijkse facturering'.
  3. Om het abonnement te wijzigen, klik je op Upgrade/Downgrade of neem je contact op met team@vectera.com  voor een op maat gemaakt abonnement.
  4. Als je een abonnement kiest en op 'Upgraden' klikt, zie je je nieuwe facturatiebedrag. Klik op 'Proceed To Checkout', voeg je facturatieadres toe of bevestig het en klik op 'Next'.
  5.  De laatste stap naar je nieuwe abonnement is het klikken op 'Pay €xx & subscribe'.

Opmerking: Je krijgt 7 dagen voor de eigenlijke hernieuwingsdatum een herinnering voor de hernieuwing van je abonnement.

Voeg teamleden toe aan je abonnement

Bij het Pro- en Business-abonnement is het abonnement afhankelijk van het aantal teamleden in je team. Je kan eenvoudig teamleden toevoegen en verwijderen. Om van de abonnementspagina naar de teamledenpagina te gaan, klik je op Meer teamleden toevoegen.

Wanneer je teamleden toevoegt of verwijdert, wordt je abonnement om middernacht automatisch bijgewerkt. Er wordt pro-rata een nieuwe factuur of creditnota aangemaakt.

Voorbeeld: Als je op dezelfde dag 2 nieuwe teamleden toevoegt en één bestaand teamlid verwijdert, wordt er een nieuwe factuur aangemaakt voor één extra teamlid.

Lees meer over het toevoegen en verwijderen van teamleden in dit helpartikel.

Mijn betaalmethode updaten

Als je creditcard wordt geweigerd of als je van betaalmethode wil veranderen, kan je dat eenvoudig doen via deze stappen:

1. Klik op 'Instellingen' in de navigatie aan de linkerkant en ga naar 'Abonnement'.
  2. Klik op 'Facturatiegegevens en facturen'.
  3. Selecteer 'Payment methods'.
  4. Nu heb je 2 opties:
    1. Je kan je bestaande betaalmethode bewerken door op die methode te klikken en naar 'Edit Payment Method' te gaan. Klik onderaan op 'Update' om te bevestigen.
    2. Je kan ook een andere betaalmethode toevoegen door op 'Add New' te klikken. Bovenaan heb je de optie om een creditcard of een direct debit (domiciliëring) toe te voegen. Als je ervoor kiest om een nieuwe creditcard toe te voegen, moet je onderaan op 'Add' klikken om te bevestigen.

Mijn facturatieadres updaten

Volg deze stappen om je facturatieadres te updaten:

1. Klik op 'Instellingen' in de navigatie aan de linkerkant en ga naar 'Abonnement'. Daar klik je op 'Facturatiegegevens en facturen'.
  2. Selecteer 'Billing & Shipping Addresses'.
    Klik nu op het opgegeven adres om het bij te werken. Om het adres te bevestigen, klik je onderaan op 'Update'.

Bekijk je facturen

Je kan je facturen ook bekijken op de abonnementspagina onder het gedeelte Facturatiegegevens en facturen -> Billing history. Lees dit artikel voor meer informatie.